perjantai 3. kesäkuuta 2011

Repe 6kk

Repe on nyt puolivuotias reipas poika!
Huomaa kuinka Repe on muuttunut aikuisemmaksi. Kasvanut puolet isommaksi ihan ensiksi, sitten turkki on nyt ihan viimeisen kolmen viikon aikana muuttunut huimasti, hampaat on vaihtunut ja myös se että Repe on alkanut arvostamaan myös rauhallisia rapsutus hetkiä. Aluksi kaikki sylissä olo oli ajan hukkaa sen mielestä ja mennä piti kokoajan kovaa. Nykyään aamuisin se loikoilee meidän kanssa sängyssä ja nauttii rapsutuksista. Tietenkin meno on edelleen todella kovaa mutta se päätön jatkuva koheltaminen on jäänyt ja Repe osaa nauttia jo rauhallisistakin hetkistä. Myös uusia temppuja opetellaan jatkuvasti. Ruoka on taas alkanut hieman maistua. Aamuisin ja iltasin syö jo melkein normi määrän mutta päivä ruokaa se ei halua syödä.

 Tässä näkee kuinka Repe on muuttunut. Ensimmäinen kuva on sinä päivänä otettu kun poika meille tuli ja toinen kuva otettu nyt 6kk vanhana.
Oltiin eilen ensimmäisessä alkeis- tokossa. Ryhmä oli tarkoitettu vanhemmille koirille mutta Repe pääsi mukaan. Repe oli ryhmänsä nuorin mutta silti pysyi todella hyvin mukana. Ollaanhan me käyty jo pentu tokoa ja mukana ryhmässä oli koiria jotka ei ollut käynyt vielä mitään. 
Opettaja oli aivan mahtava! Opittiin vaikka mitä uutta. Aluksi jännitti miten Repe jaksaa 60min kun ennen on ollut vain 20-30min treenejä mutta hyvin se meni. Tunti oli rentoa ja siinä pystyi pitämään taukoja jolloin Repe sai leikkiä pehmo rotallaan. Tunnin jälkeen mentiin vielä leikkiin parin ryhmäläisen kanssa ja käytiin pieni kävely. Kotiin päästyä koko porukka olikin jo niin väsynyt että mentiin melkein heti nukkumaan.

Tänään meille on tulossa hoitoon Repen kaveri bison frise Samu. Samu on meillä sunnuntaihin asti. Joten kivaa tiedossa.

 Repe tykkä istua parvekkeen penkillä ja katsella pikku ikkunasta lasten leikkejä. Meillä kun on lasitettu parveke on todella kätevää pitää kesäsin ovea auki koko päivän.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti