lauantai 16. heinäkuuta 2011

Repen ensimmäinen Match Show


Tänään päätettiin osallistua ensimmäiseen match showun. Eilen illalla pestiin ja harjattiin Repen turkki valmiiksi. Aamulla kymmenen aikoihin mentiin sitten ilmoittautumaan ja kuultiin että vastassa meitä oli tiibetinspanieli. Tiesin heti että se on kova vastus Repelle. Harjoiteltiin siinä ennen kehän alkua. Pöydällä olo ei tuntunut sujuvan yhtään , Repe vaan yritti mennä makaan. Ja kävellessä söi hihnaansa. Ajateltiin että no tää on selvä peli, ei Repe pärjää. No mutta kun tuli meidän vuoro astua kehään tuntui että koira vaihtui. Hihnassa se kulki paljon paremmin. Ei hyppinyt, syönyt hihnaa tai haukkunut. Kulki niin ryhdikkäästi pää ylhäällä ja katse eteenpäin. Samoin kulki tipsukin. Pöydällä tipsu oli kiltisti ja ajattelin et Repe varmaan hyppää alas pöydältä kun tuomari tulee kohti (jäänyt pelkoja eläinlääkärikerroilta). Mutta taas Repe toimi ihan odotusten vastaisesti. Seisoi kokoajan kiltisti. Vähän päätä käänsi pois kun tuomari tuli hampaita katsomaan mutta muuten oli niin unelma.. (siis ei mikään täydellinen suoritus mutta mahtava verrattuna harjoitus kertoihin). Tuomari ei osannut millään päättää kummalle antaa punaisen. Lopulta tipsu sai sen koska Repellä etutassut sojottaa ulospäin. Eli  pienestä jäi kiinni mutta ajattelin että parempi näin koska punaisten kehässä ei olisi mitään mahkuja mutta ehkä sinisissä olisi.  
Puolentunnin kuluttua oltiin sitten sinisten kehässä jossa meidät ja kuusi muuta kutsuttiin sisemmälle kehää. Kysyin vieruskaverilta että mitä se meinaa ja hän sanoi että päästiin jatkoon. Oli kyllä mahtavaa olla kuuden parhaan sinisen joukossa. Vähän alkoi tässä vaiheessa Repeä homma jo väsyttää ja haukahti pari kertaa. Siitä huolimatta meidän kutsuttiin neljän parhaan joukkoon josta sitten sijoituttiin neljänneksi!!!! Oli kyllä mahtava aamu! Repe sai nameja ja upean ruusukkeen palkinnoksi. Ollaan niin ylpeitä meidän pienen rakkaan suorituksesta. Matti toi vielä ekstra palkinnoksi Repelle mehukkaan luun. 
Käytiin jo innoissamme näyttää ruusuketta sukulaisille ja nyt Repe nukkuu onnellisena sohvalla <3 Toivottavasti päästään pian uudelleen kokeileen.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti