maanantai 22. elokuuta 2011

Sunnuntai retki maatilan eläimiä katsomaan

Oltiin tutkimus matkalla Alhmannilla. Edellisinä vuosina siellä on ollut paljon lampaita ja sen takia sinne lähdettiin. Nyt lampaita ei kuitenkaan ollut mutta päästiin tutustumaan kileihin, kanoihin ja vasikoihin. Repe olisi halunnut kaikkien kanssa vähän leikkiä. Heti pienen ujostelun jälkeen yritti saada muut eläimet painimaan. Niin ja maalattiin meidän eteisen seinä ja Repe pyöri kokoajan siinä. Kiellettiin sitten koskamasta seinään. Kun nopeasti lähdin hakemaan paperia keittiöstä ja palasin eteiseen istui Repe hyvin nolon näköisenä olkkarissa. Heti tuli mieleen et nyt se on tehnyt jotain luvatonta.. ja kun näin kaulan tajusin et poika on ollut maalia tutkimassa. 
Repe on niin ilmeikäs koira että siinä näkee heti mitä se ajattelee. Huomaa heti jos se salakuljettaa suussaan jotan tai on tehnyt pahaa. Myös silloin kun sillä on joku hauska juttu mielessä sen huomaa. 
Usein ulkona se varmaan keksii jonkun hauskan jutun ja juoksee mun luokse ihan innoissaan ihan kuin kertomaan sitä. Sanotaankin sille silloin aina että "Onko sulla hauksa juttu" ja silloin Repe riehaantuu vielä enemmän ja pomppii innoissaan.

Mutta tässä kuvassa ollaan totasia kun tietää joutuvansa pesuun


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti