keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Hesalaiset

Ihan liian kauan on taas mennyt siitä kun viimeksi kirjoitin. Repe on jo kerennyt täyttää vuoden ja on jo iso poika. Painoa on 7.7kg ja säkä on edelleen 37.5cm. Eli oikein ihanne kokoinen!

Muutettiin helmikuussa tänne Helsinkiin. Ollaan viihdytty todella hyvin. Meidän taloyhtiössä lähes jokaisella on koira ja muutenkin koiria täällä näkee joka lenkillä. noin 100m päässä meistä on iso koirapuisto jossa pienet ja isot koiran saavat olla erikseen. Ollaan tykätty käydä siellä aina aamusin. Porukka on lähinnä pientä koiraa. Aamulla pikkukoiria saattaa olla jopa kymmenen. Repe tietää että aina ennen ysiä sinne on mentävä. Jos kello alkaa läheneen yhdeksää alkaa vinkuminen. 

Aika lähellä on myös koirien uimahalli. Ollaan ajateltu että jos ens kuussa siellä kävin uinnin alkeet niin voisi kesällä sitten käydä koirarannoilla. 

Myös flyball kiinnostaa meitä kovasti. Repe rakastaan kopittelua, juoksemista, hyppimistä.. niin eiks se olis just meille sopiva laji? Nyt harjotellaan vaan sitä pallon luovuttamista kovasti kotona.. en tiedä miks Repe ei anna sitä millään käteen vaan tiputtaa sen lattialle ja sit kun sitä ottaa syöksyy uudestaan lelun luo.. ei maltakkaan antaa sitä. Mutta aina kun vähä aikaa heitellään tai kopitellaan niin alku innostus menee ohi ja tuo jo nätisti lelun. 

Repellä oli muuten semmonen murkkuikä tossa vähäaika sitten joka alkaa nyt meneen ohi. Se ei tullut koskaan luokse.. tai tuli mutta juoksi aina pakoon ennenkuin sain kiinni. Nyt ollaan saatu se kitkettyä aika hyvin pois. 
Kouluttaminen on siitä haastavaa että Repeä ei paljoa namit kiinnosta (joskus kyllä mutta ei kovinkaan usein) joten koulutus tapahtuu keuhuilla ja leluilla joita Repe rakastaa.

Repeä on kovasti kehuttu ja kyselty että käytänkö sitä näyttelyissä. Vielä en hirveästi asiasta ole innostunut mutta nyt jos kesän aikana kävis muutaman mätsärin niin näkis millasta touhua se on. Viime kesänähän käytiin kerran ja se suju oikein hyvin.. sillon oltiin pentujen puolella.. nyt pitäis olla aikuisissa.

Kuvia laitan myöhemmin..... lupaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti