torstai 5. toukokuuta 2011

Aamu alkoi aikaisella herätyksellä kun menin synttäri kahveille mun äidin (Repen mamman) luo. Aamupala meni siis ihan herkutteluksi :)
Puolenpäivän aikoihin sitten lähdettiin sukulaisille Repen ja mun siskon kanssa hämeenkyröön. Repe sai juosta mielin määrin vapaana. Parasta Repestä oli kun sai juosta taloa ympäri.. Aina piti käydä tarkistamassa onko äiti vielä terassilla. Myös pihatöihin Repe pääsi osallistumaan. Matka venyi odotettua pidemmäksi, kun autoon tuli ongelmia ja piti odottaa että pappa pelastaa. Kotiin kuitenkin päästiin.

Muutaman tunnin sikeiden iltapäivä unien jälkeen lähdettiin Repen kanssa kuokkimaan Tapien (www.tapit.fi) pentuagilityjä. Saatiin mukava varaslähtö kun yhdellä koiralla oli alkanut juoksu ja me paikattiin niitä. Oma ryhmä meillä alkaa kesäkuussa.
Kaikki kehui Repeä. Kuinka kiltisti se oli ja kuinka reippaasti se meni putkeen! Ai että oli ylpeä omasta Repe Reippaasta. 
Oli niin hyvä treeni että kulmahammas jäi treenipaikalle. Kotiin tullessa sen huomasin.
Aika helposti se kulmuri lähti. Kun eilen (vai oliko se toissa päivänä) vasta se pysyvä kulmuri puhkesi. Eläinlääkäri kyllä sanoikin että Repellä varmaan hampaat lähtee helposti kun oli jo kuulemma sinertynyt. Eli toivotaan että muutkin kulmurit lähtevät yhtä helposti ;D
Kotiin tullessa syötiin vielä vähä iltapalaa ja luita mutta nyt uni on jo tullut silmään. 
Ehkä nyt yöllä nähdään agility unia :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti