lauantai 14. toukokuuta 2011

Repe reipas!


Repellä ilmestyi noin kuukausi sitten outo patti tassuun ja käytiin näyttämässä sitä lääkärissä. Moni sanoi että ei menisi moisen pienen patin takia lääkäriin mutta haluan käydä mieluummin muutaman kerran turhaan kun jäädä miettimään että mikähän pienellä on. No lääkärissä sanottiin että se on pennuille yleinen hyvälaatuinen kasvain. Nimeltään Histiosytoma. Se yleensä lähtee itsestään mutta jos ei kolmen kuukauden aikana ole lähtenyt sen voisi poistaa. No me sitten mentiin kotiin. Viime perjantaina se sitten lenkkipolulla osui johonkin ja siitä alkoi vuotaa verta. No me lähdettiin sitten taas lääkäriin, päivystykseen. Sieltä saatiin puhdistusaineita, sideharsoa ja ohjeeksi odotella haavan (joka oli sitten kuitenkin aika pieni onneksi) paranemista ja sen jälkeen miettiä sen aikastettua poistoa.
No me lähdettiin miehen kanssa maanantaina Lontoon matkalle vaikka kauhealta tuntui pieni jättää. Olihan se todella hyvässä hoidossa mummun ja papan luona. Ja ei se itse tassua edes aristanut. Nyt kun Lontoosta palattu on tassu jo tosi hyvin parantunut mutta sama patti siinä edelleen on pienen ruven alla. Nyt sitten ei auta muu kuin lääkäri aikaa taas varamaan ja miettimään vaihtoehtoja.. jos sen poistaisi vai mitä pitäisi tehdä. Täytyy nyt ihan aluksi googlettaa kaikki mahdollinen tieto.
Olisi niin kurja jos raukka jouduttaisiin nukuttamaan. Kulma hampaatkin näyttää lähtevän niin hienosti ettei niiden takia tarvitse nukutusta niin oli kyllä tyhmää sitten patin takia nukuttaa. Mutta toivotaan että se siitä vielä lähtisi.

Lontoon matkalta Repe sai tuliaiseksi Mikki Hiiren! Oli oikein Disney kaupasta ostettu. Repe oli niin iloinen kun näki meidän pitkän tauon jälkeen. Nyt se tuossa meidän vieressä nukkuu tyytyväisenä kun minä kirjoittelen tätä ja mies pelaa xboxia.
Tässä vielä kuvia Repestä ja uudesta lelusta!


 Oma uusi lelu piilossa ettei kukaan sitä vie.
 Vähän tassun sideharsoakin pitää maistaa
Oli muuten tosi vaikea löytää sellainen lelu jossa ei ole sisällä niitä pieniä palleroita! Kun en sellasia kenellekkään koiralle koskaan osta. Ihan siltä varalta että jos koira hajottaa lelun niin on sit kaikki pallerot levällään ja ihan varmasti puolet mahassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti