keskiviikko 4. toukokuuta 2011

Leppoisa rauhallinen päivä..


Tänään on vietetty rauhaisaa koti päivää Repen kanssa. Rauhallisia lenkkejä käyty ja puolisen tuntia kentällä harjoiteltiin paikallaan oloa ja muita temppuja. Telkkariakin ollaan katseltu.. Repehän katselee oikeasti telkkaria. Mietin että pitäisikö Repeä lähettää välillä miehen mukana jääkiekkopelejä katsomaan kun pikkunen katseli varmaan yli 5min yhteen mittaan hääpuvuista kertovaa ohjelmaa.. Ja Repehän ei yleensä jaksa 1min kauempaa samaa asiaa.
Harjasin myös Repen.. siitä on alkanut nyt lähteä karvaakin. Pentu turkki siis lähdössä. Palkkioksi harjauksesta Repe sai tuoreen tahmaisen possunkorvan jossa oli vielä karvoja :S Hyi että se yökötti muo mutta Repe kuola valuen nakersi sitä.
Ostin myös uutta kuivamuonaa kun Royal Canin kanssa on ollut syömisvaikeuksia. Nyt käyttöön otettiin ANF:n pennuille tarkoitettu ruoka. Nyt kun sekoitin uutta rc:n kanssa Repe söi ihan innoissaan!! Onneksi kun ollaan vähä ihmetelty herran nirsoutta.. kaikki aikasemmat koirat kun hotkaisisi vaikka pieniä kiviä jos niiden kippoon sellaisia kaadettaisiin.
Ei nirsoilu ole kyllä haitannut kasvua mutta onhan se kiva että pienelle maistuu eikä tarvitse pakko syöttää.
Muutenkin nyt kiinnostaa kaikki ruoka jutut. Ei olla löydetty sitä täydellistä palkkio herkkuakaan. Pentukoulussa yhdellä oppilaalla oli jonkun eläimen sydäntä ja Repe sai maistaa sitä.. oli ihan hulluna siihen. Mutta mistä sellaista saa ja miten valmistaa.. täytyy selvittää asiaa. Entisenä kasvissyöjänä tekee nämä sisäelin ruuat vähä pahaa mutta mitäpä sitä ei tekisi rakkaansa eteen <3

Nyt kaikille hyvät yöt! Huomenna on aikainen herätys!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti